A to já zas byl na Němčickým rybníku koosek od dílny.Kuci mechoši si stihli koopit povolenku a mě přivezli pozdě tak jsem koopil hovno a byl Tupytlak.Tím to začlo,su dravcař a hoši hutorja"hej pičo candráti"tak tam jebnu rybku,3hák jak krava s lankem,kača jak tenisák.Točím larvu a jeb ho-Candrát 67cm jde do vezírku.Povídám"kucí kapraří já cu chytit vosum pjetek kapra"Hoši sa nafookli(drsní kapraři)vyvalili jejich tajné bojlie(jahoda s pepřem,pššt je to tajný

)navázali mi superturbonávazec a já to jebl metr vod rákosu.Vysmáli se mi jak blbcovi,že prej i kdyby nevím co,tak vod tamtuť to nemůžu vytáhnout bla bla bla bla bla.Věta:"Neučte starýho vorla lítat",byla na místě.Za 2 hodiny jsem ze stejnýho místa na furt tu samou koulu vytáhl 3 šupináče 72,77 a 79cm

,toho 3tího už mi nechtěli ani podebrat.Takže jsem klukům ukázal jak se tahaj kapři z rákosu

Vám neukážu nic páč jsem se samou radostí šel vožrat,po rumový smršti jsem dal na hoďku čelo vo stůl,na kterém byl můj telefon s fotos a dál si to už každý může domyslet sám.Takže ryby dobrý,ale lidi jsou strašný kurvy
(jo všechny ryby byly převezeny do lepšího rybníku a to do našeho

)
čoorka to nebyla,páč na povolenku 2 ryby,a povolenky byly 2,jen já kterej to ulovil byl Pytlák